Grote Houtstraat, Haarlem

Afgerond

Grote Houtstraat, Haarlem

Bouwjaar
Realisatiejaar 2023
  • Commerciële ruimtes: ca. 230m2
  • Recreatiewoningen: 6

Realisatie 6 recreatieappartementen en winkelruimte

In het verleden diende de begane grond als winkelruimte, terwijl de bovenliggende etages ongebruikt bleven. Wij hebben op deze verdiepingen 6 recreatieappartementen gerealiseerd. Daarnaast is circa 276 m2 winkelruimte op de begane grond verhuurd aan een modezaak.

De fraaie nieuwe façade vormt een prachtige toevoeging aan de Grote Houtstraat. Het pand is voorzien van een nieuwe fundering en is volledig getransformeerd conform de huidige bouwnormen. Dit was een proces waarin nauw overleg is gevoerd met de gemeente Haarlem om het historische pand weer de uitstraling, zorg en functie te geven die het verdient.

Gebruik Ctrl + Scroll om op de kaart in en uit te zoomen

Actueel

Vergelijkbare projecten

Dorpsstraat, Lunteren

In de Dorpsstraat van Lunteren is de bestaande supermarkt gesloopt. Op de oude locatie en de naast gelegen winkel wordt een nieuwe supermarkt gerealiseerd met een parkeergarage voor 25 parkeerplaatsen. Boven de nieuwe winkel zijn…

Afgerond

Blekersveld, Santpoort-Zuid

Een uniek nieuwbouwproject tegen de grens van Bloemendaal, tussen Santpoort-Zuid en de historische duinerij van Blekerduin. De realisatie van een supermarkt met parkeerkelder, 31 appartementen, 12 luxe geschakelde twee onder-eenkap en 2 vrijstaande villa’s. De…

Afgerond

Marlo | Commercieel, Beverwijk

Marlo Beverwijk heeft nu met haar complete winkelaanbod op vijf hectare een aantrekkende werking in de regio. Voor de toekomstbestendigheid van dit gebied is Dreef beheer in 2018 begonnen met de revitalisatie van de locatie….

Afgerond

We maken graag kennis!

Ziet u mogelijkheden om samen te werken? Uiteraard maken we graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.